Kompany in 'Café Le But'
Volledig scherm
Kompany in 'Café Le But' © rv

Bekijk hier de bewogen speech van Kompany op café, waar hij ‘tournée generale’ geeft: “Blijf ons steunen!”

RSC AnderlechtNeen, Vincent Kompany zat niét op de bank bij Anderlecht. De geblesseerde speler-manager volgde de wedstrijd vanuit een loge met U21-coach Craig Bellamy aan zijn zijde. ­Kompany was in contact met de bank. Na de zege gaf hij een opvallende speech in ‘Café Le But’, hieronder te bekijken.

60 reacties

  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Was dit een aflevering van de FC Kampioenen ? Had het horen zeggen en heb op TV aan 't zappen geweest om deze aflevering zeker niet te missen maar ni gevonden. Spijtig hé.
  • Luc Braeckman

    5 jaar geleden
    Hij zou toch het ganse stadion kunnen tracteren....met zijn pree!
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Het zal moeilijk uit te leggen zijn voor Kompany dat dit de eerste match is zonder hem die winnend en zonder tegen goal en tegen een topploeg gewonnen word.Vroeger zij men altijd " never change a winning team".
  • Luc Verbrugghe

    5 jaar geleden
    Tjah, supporters van anderlecht zitten tussen wal en schip. Had er een andere trainer gestaan dan had hij reeds alle banbliksems van het publiek over zich heen gekregen en was een C-4tje het resultaat. Maar met hun zelfverklaarde god Kompany kan dit gewoon niet. De Hein was nog zo dom niet denk ik zo bij mezelf, hij had dit lang zien aankomen....
  • Fabrice Braccio

    5 jaar geleden
    "De keeper van Anderlecht heeft zijn krant gelezen"???? Ge moet nu ook niet overdrijven he Kristof?Mooi om te zien hoe de A'lechtfans na een 1-0 overwinning tegen een (zeer) zwak Standard weer geloven dat ze vertrokken zijn.Ik heb weer meer van hetzelfde gezien.Veel balbezit, weinig gevaar en zeer slechte afwerking.Maar er is hoop idd laat VK van het plein en geef die Saelemakers een basisplaats samen met Lokonga.Die zou ik graag zijn grote broer zien volgen richting Luik.