© Geert Van de Velde

Nieuwe headliner maakt aanwezigheid op Rock Werchter bekend

Het Vlaamse muziekfestival Rock Werchter mag een volgende klepper aan zijn affiche toevoegen. De Britse band Alt-J zal op zondag 2 juli de festivalweide verblijden met hun alternatieve rockmuziek.

bap

De Britten braken in 2012 door met hun debuutalbum ‘An Awesome Wave’ en staan sindsdien steevast geprogrammeerd op elk groot muziekfestival. Twee jaar later releasten ze hun tweede plaat ‘This Is All Yours’, die werd bekroond met een Grammy-nominatie als ‘Beste Alternatieve Album’.

De Rock Werchter-affiche telt met de bekendmaking in totaal acht kleppers van formaat. Zondag krijgt Alt-J het gezelschap van het rockcollectief Foo Fighters. Donderdag spelen Arcade Fire en Kings of Leon, vrijdag is het de beurt aan Radiohead en zaterdag zijn reeds de namen van Linkin Park, System Of A Down en Blink 182 gelost. Het festival vindt plaats vanaf 29 juni tot en met 2 juli, tickets gaan over de toonbank vanaf 236 euro (combi) en 100 euro (dagticket).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer