Michel Lelièvre en Marc Dutroux
Volledig scherm
Michel Lelièvre en Marc Dutroux © AFP/Belga

Michel Lelièvre, de kompaan van Marc Dutroux, vraagt vrijlating met enkelband aan

Michel Lelièvre (48), de kompaan van Marc Dutroux, vraagt zijn vrijlating met een enkelband aan. Hij verschijnt op 17 september voor de strafuitvoeringsrechtbank. Dat schrijven Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en de Sudpresse-kranten vandaag.

71 reacties

  • Kristof Lintermans

    5 jaar geleden
    Hij komt inderdaad hoe dan ook in 2021 vrij. Dat was geweten bij zijn veroordeling. Iedereen had toen beter kwaad geweest. 25 jaar is sneller om dan je denkt.
  • Jo Bosman

    5 jaar geleden
    Velen kunnen hier niet rekenen? hun mening doet er dus niet toe. Als je meer dan 23 jaar van je 25 jaar gezeten hebt is die enkelband ook al geen gunst meer. Als hij nu alles weigert moeten ze hem zowieso na anderhalf jaar loslaten en hebben ze geen enkel controle meer over hem.Zowel u als ik bepalen niet wat juist is. De wet bepaald dat. Klaag nog veel. Als hij geen werk vind mogen wij als belastingbetalers hem ook nog in zijn onderhoud steunen.
  • Jan Janssens

    5 jaar geleden
    Het is al een grote schande geweest dat die Michelle Martin ooit vrijgekomen is,...maar deze heeft wellicht ook aan de meisjes gezeten,...rotten in zijn cel, dat is de enige straf die een beetje evenwichtig is met zijn daden.
  • Liliane Coeckx

    5 jaar geleden
    Wie zit daar toch achter? Nooit mogen die vrij komen hun daden waren te vreselijk.
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    voor mij heeft hij door zijn daden het recht op zijn eigen leven verbeurd verklaard. Laten zitten dus. En de rest ook.