BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hectische transferdag in Ghelamco Arena draait uit op sisser: Haroun legt tests af, maar komt niet

AA GentIn de Ghelamco Arena speelde zich gisteren een hectische transferdag af, maar uiteindelijk draaide die uit op een sisser. Faris Haroun legde zijn medische en fysieke tests af bij de Buffalo’s, maar uiteindelijk werd geen akkoord gevonden met Antwerp.

6 reacties

  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Jaja Antwerp, rotte appel Lamkel Zé, domme Mbokani en nu uw kapitein tegen zijn wil toch niet laten vertrekken.. Zal daar goede sfeer zijn, als die groep verder blijft verzieken mogen ze PO1 vergeten, zelfs met hun goede transfers
  • Jack Hoeben

    5 jaar geleden
    Haroun is een professional!Hij zal nu wel een contract aangeboden krijgen bij Antwerp om zijn loopbaan hier te kunnen afsluiten.Gewoon de knop even omdraaien Faris!De fans willen je niet kwijt man!
  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Zal heel wat suporters verliezen op de bosuil.kan het ook moe geweest zijn om zo inspanningen te leveren voor enkele loosers las ze en anderen.4europese uitsluitingen en 4keer?
  • ronny meuris

    5 jaar geleden
    Hij gaf verleden jaar zelf aan zijn carrière bij antwerp te willen eindigen en wordt op de handen gedragen door de antwerp fans. Maar als er geld bij betrokken Is blijkt clubliefde toch heel relatief. Ik ben eens benieuwd hoe supporters en speler hierop gaan reageren.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Je zou voor minder met je handen in je haren zitten.