© BFM

Omstaanders halen bestuurder uit brandend voertuig na botsing op E313

Bij een ongeval op de E313 in de richting van Hasselt reed een wagen dinsdagmorgen achteraan in op een vrachtwagen. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de wagen gewond. Omstaanders haalden de bestuurder uit de wagen en dienden de eerste zorgen toe, tot de hulpdiensten aankwamen.

jtp

Om een nog onduidelijke reden reed de wagen iets na 7u ter hoogte van het Q8-tankstation ter hoogte van Ranst in op de vrachtwagen op de middelste rijstrook. Mogelijk had de bestuurder van de auto een file niet of te laat opgemerkt. De wagen schoof door tot op de pechstrook, de vrachtwagen versperde zowel de midden- als de linkerrijstrook.

Flesjes water

Toen de wagen tot stilstand kwam, begon die te smeulen. Bestuurders van andere wagens konden de brand blussen en haalden de bestuurder uit het voertuig. Meerdere vrachtwagenchauffeurs kwamen spontaan flesjes water aanbieden om de brandwonden te koelen. De bestuurder werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval zorgde voor heel wat hinder op de E313, want zowel de spitsstrook als de midden- en linkerrijstrook waren versperd. Iets na 7.30u werd de rijbaan opnieuw vrijgegeven voor het verkeer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER