Beeld ter illustratie, het federaal migratiecentrum Myria wijst op gemiste kansen in onderzoek Comité P.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, het federaal migratiecentrum Myria wijst op gemiste kansen in onderzoek Comité P. © Photo News

Myria wijst op gemiste kansen in onderzoek Comité P over politiegeweld tegen transmigranten

binnenlandHet federaal migratiecentrum Myria wijst op gemiste kansen in het onderzoek van het Comité P, dat de politiediensten controleert, over politiegeweld tegen transmigranten. Dat meldt Le Soir.

10 reacties

  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Weer zo een onnodig centrum dat parasiteert op de nek van de burgers. Onderzoek naar hun laten en doen eens controleren. Al die instellingen en Ngo's eens flink onder de loep nemen.
  • Roeland Van de Wal

    5 jaar geleden
    Weer zo'n organisatie die de normale gang van onze rechtsstaat telkens weer weet te ondermijnen.Wat is er in godsnaam mis met deze mensen? Hebben die echt niks anders te doen dan telkens onze politie en andere diensten te bekladden?En wij? Wij betalen nog mee aan onze eigen ondergang.....
  • pierre de smet

    5 jaar geleden
    Weer een organisatie waar ik nooit van gehoord heb , wordt die ook gesteund door de staat . Welke politieker maakt al die clubs , ngo's en anderen eens bekend en vooral hoeveel geld krijgen ze ?
  • Ingrid Struyf

    5 jaar geleden
    En in de omgekeerde richting? Gaan ze dat ook onderzoeken?
  • Godfrey Vaes

    5 jaar geleden
    En het geweld van die transmigraties naar bvb vrachtwagenchauffeurs..? Ten gevolge daarvan zijn alle parkings langs autowegen richting Calais gesloten...