Helena en Christophe Lambrecht.
Volledig scherm
Helena en Christophe Lambrecht. © VRT, ANP

Helena Lambrecht over vader Christophe: “Het gebeurt nog vaak dat ik denk: even papa bellen”

ShowbizzOp zondag 5 mei verloor Helena Lambrecht (17) wat haar het dierbaarst was. Christophe Lambrecht - presentator op Studio Brussel, maar vooral: haar papa - zou gaan joggen, toen zijn hart het begaf. Hij was slechts 48. In HUMO vertelt ze over het gemis van haar vader, tevens ook haar soulmate.

7 reacties

  • Kris Eelen

    5 jaar geleden
    Ik wens je alvast heel veel succes om dat geluk (terug) te vinden! Gelukkig zijn is net zo'n basisbehoefte als eten wat mij betreft. Je kan zonder maar het blijft niet duren, het is niet of moeilijk leefbaar zonder een gevoel van geluk en het zit soms in een klein hoekje.
  • Kenny brusseel

    5 jaar geleden
    Ik ken dat gevoel mijn vader is twee jaar geleden onverwachts overleden aan een hartaderbreuk
  • Audrey Kenny Bogaert

    5 jaar geleden
    Bij mijn papa is het nu 8j geleden het blijft pijn doen
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Opschrijven in een dagboek wat je iemand wil vertellen die je ontzettend lief had en is heen gegaan. Dat doet deugd en verzacht de pijn.Verdriet gaat nooit weg, het slijt wel een beetje.Mijne pa ook plots van hartaderbreuk overleden. Heb hem nog maanden mijn naam horen roepen , is verschietelijk en je weet dat het niet kan.Oorzaak is dat je geen afscheid hebt kunnen nemen psychologisch gezien.Veel sterkte Helena!
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Heb dat gevoel ook nog altijd met kerst denk ik dan mag niet vergeten om een kerstblok gevuld met pralines te kopen voor mijn vader,om dan te beseffen dat hij er niet meer is.Wens je heel veel sterkte lieve meid,langzaamaan verdwijnt de pijn en blijven enkel de mooie herinneringen,geef het de tijd.