ANP
Volledig scherm
© ANP

Prins Harry vandaag op blitzbezoek in Amsterdam

RoyaltyDe Britse prins Harry (34) vertoeft vandaag in Amsterdam. De hertog van Sussex arriveerde rond 09.15 uur onder grote belangstelling van de media in de Nederlandse hoofdstad om er een nieuw project voor de reisbranche te lanceren.

0 reacties

  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. Hij was niet één, maar twéé keer koning, tot hij door de communisten werd verdreven: de val van het Roemeense koningshuis
    PREMIUM
    Royalty

    Hij was niet één, maar twéé keer koning, tot hij door de communis­ten werd verdreven: de val van het Roemeense konings­huis

    Afgezet en opnieuw gekroond. Een oorlogsheld, maar ook een banneling. Een vorst die zo graag gezien werd door het volk, dat hij gevreesd werd door politici. En dat alles met een verboden liefde aan zijn zijde. Het inspirerende verhaal van Mihai I, de laatste koning van Roemenië, leest als een spannende oorlogsroman. Maar zelfs hij kon de ondergang van zijn dynastie niet voorkomen.