Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat we nu weten over explosie Wilrijk: drie slachtoffers bevrijd, nog één vermiste

In het Antwerpse district Wilrijk heeft zich rond 12.30 uur een zware explosie voorgedaan in een woonwijk. Drie panden zijn ingestort aan Ridderveld in de wijk Valaar. De brandweer kon drie personen levend vanonder het puin halen, een vierde persoon is nog vermist. De hulpdiensten gaan dan ook verder met hun zoekactie.

17 reacties

  • Denise De groof

    5 jaar geleden
    Snelle reactie hulpdiensten dikke duim ikzelf van afstand meegemaakt wat een helse ontploffing even mijn gehoor minder mijn fiets daverde dacht aan bankkraak eerst stonden die huizen er opeens weg en veel stof !zeer erg voor die mensen .
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Een klein kind voelt aan zijn theewater dat er na de werken ergens een residueel lek was, dat het gas zich langzaam heeft opgestapeld, om uiteindelijk door een vonk van een elektrisch apparaat te ontploffen. Een diepvries in de kelder is daar bv ideaal voor.Maar de woordvoerster van Fluvius , die wist al op tv te vertellen dat het onwaarschijnlijk was dat Fluvius er iets mee te maken heeft. De paraplu's worden al opengetrokken nog voor iedereen bekomen is. Dat belooft.
  • rudy liessens

    5 jaar geleden
    Erg zeer erg
  • Paul Buckens

    5 jaar geleden
    Hopelijk worden de benadeelden vlug vergoed voor de onroerende ,roerende en lichamelijke schade want het wordt zeker een spel tussen verzekeringen . Laat eerst de verzekering de bewoners tussenkomen voor alles en nadien dat deze het verhaalt op de "schuldige", anders wordt het een spelletje van jaren miserie . Iedereen sterkte en laten we hopen zonder doden en blijvende lichamelijke schade.
  • Jean Daels

    5 jaar geleden
    Weer een staaltje van het knappe werk van de brandweer en andere hulpdiensten. Proficiat! Hopelijk halen ze de vermiste persoon eveneens levend van onder het puin. Sterkte aan iedereen daar.