Voor 40 euro per maand biedt Tadaam een modem die het 4G-signaal omzet in wifi, om overal in België te surfen.
Volledig scherm
Voor 40 euro per maand biedt Tadaam een modem die het 4G-signaal omzet in wifi, om overal in België te surfen. © Photo News

Telenet lanceert onder merknaam ‘Tadaam’ tv en internet zonder kabel

iHLNTelenet lanceert een aanbod om te surfen en televisie te kijken zonder dat er een kabel aan te pas komt, maar dat werkt via mobiel internet. Het doet dat niet onder de eigen merknaam, maar als Tadaam. De goedkoopste formule kost 40 euro per maand. Klanten mogen echter niet veeleisend zijn: kinderziektes zijn mogelijk.

9 reacties

  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Bvb Wififree is een ramp in Blankenberge ter hoogte van haven. En ze zouden nu draadloos iets voorzien betalend? Met evenveel onzekerheid? Ik geloof dat Proximus veel beter is. Ik bel om problemen met het signaal Wififree in tweede verblijf. Ze probeerden mij een betalend extra abonnement aan te smeren. Dégoutant.Tijd om over te stappen. Proximus-signaal is daar beter.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Sommige mensen betalen al jaren boven de honderd eu!? Dat is enorm veel, belachelijk te veel. Zelfs al geef je raad, ze blijven. Toch typisch voor Belgen! Hokvast in gewoontes en willen bedrogen worden.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Tja de klagers hier Scarlett heb je voor 40 euro maar wat mijn verbruik is zowel op 6 gsm’en 4 smart tv’s 3 laptop’s dan ben ik bij Telenet aan 150 euro het goedkoopste onbeperkt internet onbeperkt bellen 25 GB 4g play sport en play more. 2 decoders en 2 Chrome cast WiFi versterkers en alles gaat prima. Ik verbruik ongeveer in huis 950 GB per maand en 25 GB 4g op de gsm’en. Noem mij een die goedkoper is voor dit alles.
  • Christophe Dhont

    5 jaar geleden
    Bij scarlet heb je voor 40 euro tv, internet en telefoon en hier alleen internet
  • Resist You

    5 jaar geleden
    Nog een drukmiddel om geld uit de klant zijn zakken te halen ,dat hebben ze dit jaar ook weer bewezen !