BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Het gemoderniseerde secundair onderwijs: wat betekent dat voor uw kind?

Enkele duizenden leerlingen zijn er gisteren aan begonnen: het gemoderniseerde secundair onderwijs. Zo’n tien jaar geleden aangekondigd als een grote hervorming, bleef de revolutie uiteindelijk uit. Maar wat was dat weer, die modernisering?

10 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Tegenwoordig trek de school op niets meer ... Op alle vlakten waardeloos ... Wil niet ouderwets zijn maar vroeger was de school duizend keer beter op alle niveau's En je leerde veel meer dan nu over alles en toen hadden we geen gsm laptop enz... Het trekt gewoon op niets meer ...
  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Wat er wel waar is. Al maanden hebben de leerkrachten hopen papierwerk moeten doen vooraleer ze een eerste les konden geven. En wat zal het resultaat zijn? Nougatbollen. Als we ooit het beste onderwijs hadden? Waarom 15 jaar geleden veranderen als het ooit het beste was? Het pamperen(overdreven zorg) brengt het niveau naar beneden. Door vervrouwelijkheid van het onderwijs? Oei, wat heb ik nu gezegd?
  • jozeg de boeck

    5 jaar geleden
    Nog meer Achteruitgang !
  • Mia Verhulst

    5 jaar geleden
    Wat dat betekent? Weer achteruitgang!
  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    eindelijk durven ze de waarheid toegeven: als die "intelectuelen" geraken niet verder dan "in theorie" want praktisch nadenken is benden hun "niveau"....het is dan ook daarom dat de boel misloopt en ze geen voeling hebben met de burgers.