Op dinsdag 13 augustus bracht Jan Jambon voor de eerste en voorlopig ook laatste keer de centrale werkgroep voor de nieuwe Vlaamse regering samen.
Volledig scherm
Op dinsdag 13 augustus bracht Jan Jambon voor de eerste en voorlopig ook laatste keer de centrale werkgroep voor de nieuwe Vlaamse regering samen. © BELGA

Toponderhandelaars Vlaamse formatie zitten donderdag opnieuw samen

De Vlaamse toponderhandelaars komen donderdag samen om de knopen door te hakken waar de inhoudelijke werkgroepen niet doorheen zijn geraakt. Dat is vandaag te horen in de entourage van formateur Jan Jambon (N-VA). Ongeveer twee derde van de groepen heeft de werkzaamheden al afgerond.

20 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    We moeten absoluut nieuwe verkiezingen vermijden , nva weet wel wat ze zeggen want ze gaan opnieuw zo', zes a acht procent verliezen . De laatste peiling van nva zelf zorgt voor chaos in de partij.
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    zitten heel slecht voor de gezondheid daarom het voorstel zulke vergaderingen rechtstaan te doen doorgaan met als bijkomend voordeel dat ze om vallen wanneer ze wegdoezelen van de achter overgeslagen grand cru wijnen
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Ieder dag minder eten geven en het zal rap in orde zijn, helaas zit de Nva er ook nog bij die heeft al heel het land verpest en een rampzalig beleid met die kliek zal het alleen maar erger maken, bekijk de put maar die ze achterlaten een ramp. En heel die Vlaamse zever mogen ze direct afschaffen, al die nutteloze regeringen die wij mogen betalen om ons in de zak te steken.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Er word totaal geen rekening meer gehouden met de kiezer of de standpunten van de burger.De politici menen hun gedacht te kunnen opdringen in hun ivoren toren maar dit zou kunnen een grote misrekening of vergissing zijn.
  • Filip Catz

    5 jaar geleden
    Ik heb hen er over bezig gehoord op tv. Ze willen een apart Vlaams wetboek en een aparte Vlaamse politie. Waar zijn die eigenlijk mee bezig achter onze rug ? Straks elke wijk zijn eigen wetgeving ? En dan maar boetes innen van nietsvermoedende passanten of wat ? Weg ermee, ik ben geboren als Belg, ik wil niet opgesloten worden in hun Vlaamse enclave.