Onzeker in het pashokje? Deze vrouw heeft een peptalk voor je

Teleurgesteld uit een pashokje komen? De Amerikaanse Jess Pack kent het maar al te goed en steekt haar lotgenoten een hart onder de riem via Instagram.

vwh

Leuke stuks kiezen in een winkel kan je zelfvertrouwen een boost geven... tot je ermee in het pashokje staat. Het harde licht geeft je niet zelden een andere kijk op de kleren en kan ertoe leiden dat je heel kritisch bent voor je eigen lichaam. De Amerikaanse life coach Jess Pack, die zichzelf Planking for Pizza noemt op Instagram, heeft een peptalk om je na een mindere winkelervaring niet al te lang slecht te voelen.

De blondine deelt de boodschap onder een compilatiefoto van zichzelf in een short en topje op Instagram. “Vandaag had ik geen succes tijdens het shoppen. Niets paste. Door het harde licht in de paskamer vond ik me dikker dan anders en begon ik me slecht te voelen. Ik mag dan wel nog niet het lichaam hebben waarvan ik droom, maar ik laat een slechte winkelervaring mijn zelfvertrouwen niet kelderen”, schrijft ze.

“Hoe ga jij om met zo’n situaties? Trek bijvoorbeeld een outfit aan waarvan je weet dat die je doet stralen en accepteer jezelf op dat moment. Hou van jezelf op elke manier, en zeg tegen de slechte gedachten dat ze je vandaag niet moeten lastigvallen. Ik weiger gewoon dat een slecht passend stuk mijn humeur en mijn idee over mijn lichaam bepaalt. We zijn zoveel meer dan een kledingmaat of een look. Hou van jezelf zoals je vandaag bent en wie je morgen en voor de rest van je leven zal zijn. Geef jezelf complimentjes en laat cellulitis, vetrolletjes of een slechte pasbeurt je niet kraken. Wees slimmer dan je demonen en geniet van het traject dat je aflegt om je doelen te bereiken. Je bent intelligent, sterk, liefhebbend en zoveel meer.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer