Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Iemand een telraam? Red Flames openen EK-kwali's met verwoestende zege tegen Kroatië

Red FlamesEen hapje. De Red Flames hadden in hun eerste kwalificatieduel voor het EK in Engeland van 2021 geen kind aan een bijzonder slap Kroatië. Cayman verzorgde het spektakel met een hattrick, De Caigny, Deloose en Vanmechelen waren de andere doelpuntenmakers. De late tegentreffer was slechts een kleine smet op een bijzonder mooie voetbalavond. 6-1.

19 reacties

  • Gunnar Aers

    5 jaar geleden
    Vanaf nu hebben de red flames het verdiend om gelijkwaardig te zijn aan de rode duiveltjes RESPECT
  • koen bulens

    5 jaar geleden
    Mooi voetbal gezien van onze dames, ambiance op en naast het veld. Ook de nieuwe hoofdsponsor hebben ze bekendgemaakt (connections) en in dat vak gingen de genodigden helemaal uit de bol. Gemakkelijke tegenstander ? Misschien wel, maar daar zouden we blij mee moeten zijn, na de kwalificatie praat niemand daar nog over. Fiere Belg op onze Red Flames
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Jose Van Hauwaert, Tja dat verschil zal je altijd hebben in alle sporten. Bij het tennis organiseren ze toch ook soms een wedstrijd tussen de nr 1 bij de vrouwen tegen de nr 1000 bij de mannen? De vrouwen hebben nog nooit gewonnen en ze verliezen meestal ook met zware cijfers. Zelf Venus Williams indertijd, die nochtans vrij mannelijk speelt :-).
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Kijk ook naar de Kroatische nr.4 bij het 2de doelpunt!! :-) En Tom. Ik heb nooit gevoetbald maar vind het ook maar provinciaal niveau. Mag dat niet misschien. Iemand die niet kan zingen moet maar zwijgen over muziek?!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Nu proficiat met de zege.Anderzijds ,als je WK gezien hebt en Amerika,die dames kunnen voetballen ,de vertoning gister was rampzalig.