Directeur van het Minderhedenforum Landry Mawungu.
Volledig scherm
Directeur van het Minderhedenforum Landry Mawungu. © Facebook/rv

Middenveld vreest Vlaamse besparingen

Het middenveld houdt zijn hart vast voor de Vlaamse regeringsonderhandelingen. In een open brief in De Morgen drukken 78 organisaties de vrees uit buitenspel gezet te worden en het slachtoffer te worden van besparingen.

56 reacties

  • Rony Anseeuw

    5 jaar geleden
    Ook de subsidies aan de pers mogen afgebouwd worden.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Wie de lijst van ondertekenaars bekijkt, weet dat het geen middenveldorganisaties zijn, maar een bont allegaartje van linkse vzw's. Naast de twee stajersvakbonden zijn dat o.a.: Federatie Marokkaanse Verenigingen, Federatie Wereldvrouwen, Hand in Hand Tegen Racisme, Hart Boven Hard, Kif Kif, Progress Lawyers Network, Turkse Unie van België, Vluchtelingenwerk Vlaanderen. En de allerbelangrijkste: vzw “Verenigde Verenigingen”. Shakespeare zou zeggen "what’s in a name?"
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd . Zou een "Minderhedenforum sponsoren met subsidies geen autochtonofobe discriminatie zijn, politiek-correct ontaard schijnheilig vermomd als "positieve actie"(sic) ?
  • Denis Stock

    5 jaar geleden
    Weer jobs op de helling in geiten wollen sokken industrie en boomknuffelaars.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Al diegenen die het middenveld zo graag aanvallen zoals uit onderstaande domme reacties blijkt,vergeet niet dat U er ZELF ook deel van uit maakt. Het is zo makkelijk om steeds karikaturen te maken van mensen die zich enorm inzetten terwijl grote bedrijven (zo'n 850 in Belgie) met alles wegkomen en nog bezwijken onder fiscale VOORDELEN terwijl hun werknemers vaak uitgebuit worden.