De feiten gebeurden in de havenstad Agadir aan de westkust van Marokko.
Volledig scherm
De feiten gebeurden in de havenstad Agadir aan de westkust van Marokko. © Shutterstock

Belg in Marokko met mes aangevallen door bedelaar aan wie hij geen aalmoes gaf

BuitenlandIn Marokko is een Belgische toerist met een mes aangevallen door een agressieve bedelaar aan wie hij geen aalmoes had gegeven. De Belg raakte gewond aan zijn neus.

11 reacties

  • Franco Bolli

    4 jaar geleden
    Ben al een paar keer in o.a. Agadir geweest. Marokko is een heel mooi land en een warme bevolking. Verkopers van prullaria kunnen wel erg opdringerig zijn maar ik voel me er, als man welteverstaan, veilig. Indien je reist met respect voor de bevolking, zonder je te profileren als een hooghartige, rijke westerling is er zelden een vuiltje aan de lucht.
  • Maria Henkens

    5 jaar geleden
    Ik ben een blonde vrouw maar wel niet blont , ik gedraag mij overall goed maar in Marokko word ik aangeraakt en nageroepen ik ben thans 65j en geen dun blontje. Heb al vaak de Marokkaanse mannen op hun gedrag moeten wijzen en ik merk dat ze steeds agressiever worden, volgens de echte Marokkanen zijn dat soort mannen allemaal Europese Marokkanen.
  • jaen court

    5 jaar geleden
    Hier is bedelen niet nodig zetten ze gewoon op hun bankrekening eten gaan ze gratis halen in voedselbanken en delen het dan verder aan de ganse familie uit, wat zijn wij Belgen toch smeerlappen he.
  • luc caels

    5 jaar geleden
    Tina, misschien zie je er niet goed uit, maar mijn blonde vrouw en een vriendin worden er wel lastiggevallen, zelfs als de mannen erbij zijn. Dat zegt dus genoeg he.
  • Francois Vleminckx

    5 jaar geleden
    @Tina Colpaert: wat moet ik leren over dat land voor ik daar op vakantie mag gaan van jou? Er staat wel degelijk "met mes aangevallen door bedelaar aan wie hij geen aalmoes gaf".