Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Wil je leren fermenteren? Begin met groente of fruit

Kombucha, kefir en miso zijn in de supermarkt te vinden. Allemaal gefermenteerd voedsel, net als zuurkool en yoghurt. Maar hoe begin je zelf met fermenteren?

2 reacties

  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Mijn moeder (uitstekende huisvrouw) maakte vanalles, thuis, van drank tot gelei. 'Huishoudkunde' zou een verplicht vak moeten zijn op school, zeker voor meisjes. (Het echte vakmanschap is voor mannen). Als vrouwen de slimste zijn thuis (lees HLN), waar wachten ze dan nog op, om opnieuw slimme huismoeders te worden: handwerk en koken. (Mijn moeder had een poetsvrouw om te helpen, maar zij bedacht alles zélf, ze was haar eigen baas in eigen huis)
  • Marie Vandam

    5 jaar geleden
    Men zal meer en meer moeten terug gaan naar de manier van onze voorouders die bewaarde alles heel lang ,want het zal niet allemaal eeuwig blijven liggen in de supermarkt . Niets is zo prettig en lekker dan eigen groenten in te maken