De Taycan Cross Turismo, de avontuurlijke versie van de Taycan.
Volledig scherm
De Taycan Cross Turismo, de avontuurlijke versie van de Taycan. © Porsche

Oorlogsverklaring aan Tesla: Porsche onthult de elektrische Taycan

Nadat Porsche de afgelopen jaren met lede ogen moest toezien hoe het piepkleine, maar brutale Tesla de show stal met zijn bliksemsnelle elektrische auto’s, verklaart de sportwagenfabrikant de oorlog aan Tesla. Dat doet het met de Taycan, een nieuwe elektrische auto. 

24 reacties

  • Marc Dépé

    5 jaar geleden
    Voor diegenen die denken dat een E-car 'gratis' rijdt...Deze nieuwkomer verbruikt 26kw/100 km of na 15.000 km het jaarlijks stroomverbruik van een gemiddeld gezin.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Oorlogsverklaring? Typisch media. Tesla kan nooit in zijn eentje de hele wereld voorzien van genoeg EVs. Het is net de bedoeling van Elon Musk dat ze veranderen naar EVs. Bovendien is er nog geen enkele automerk er in geslaagd een betere auto te maken dan een Tesla uit 2012.
  • Leon Van der Neffe

    5 jaar geleden
    Abdel Nasser dat kom nog wel. Denk eraan dat de eerste auto's vroeger ook enkel voor de 'happy few' waren tot Ford zijn T model uitbracht. Zo gaat het met de electrische auto's ook gaan. Geef het nog een jaar of 10...
  • Abdel Nasser

    5 jaar geleden
    Wordt tijd dat de merken ook met betaalbare exemplaren komen die met een brandstofmotor kunnen concureren. Als je het uitrekent ben je met een diesel nog steeds beter af.
  • Casper De Boer

    5 jaar geleden
    Hij is echt heel mooi op you tube staat een gaaf filmpje over deze auti