© pn

Amber Heard krijgt miljoenen van Johnny Depp, maar die gaan niet meteen naar goede doelen

De Amerikaanse actrice Amber Heard (30) en haar ex-man Johnny Depp (53) zijn het eens geraakt over een financiële regeling. De blondine zal zeven miljoen dollar krijgen van de ster. Het geld gaat integraal naar goede doelen, maar niet meteen. De 53-jarige acteur stort het in verschillende fases, zo melden ‘welingelichte’ bronnen aan entertainmentsite TMZ.

vwh

Een paar maanden geleden doneerde Depp al eens op eigen houtje 200.000 dollar (188.199 euro) aan een kinderziekenhuis in Los Angeles en een organisatie die opkomt voor mishandelde vrouwen. Heard, die in de scheidingsovereenkomst belooft om het geld over te maken aan de twee uitgekozen goede doelen, zal ook nog de resterende 6,8 miljoen dollar (6.398.793 euro) ontvangen.

Dat is echter niet voor meteen: Heard zal het geld allemaal krijgen tegen eind 2018 en zal dus in fases doneren aan de organisaties. De actrice geniet in de komende periode ook van het bijhorende belastingvoordeel. Kwatongen beweren echter dat de goede doelen het geld nooit zullen krijgen.

In mei van dit jaar maakte het acteurskoppel bekend dat ze een punt achter hun huwelijk zetten. Ze ruzieden lang over de financiële regeling van de scheiding. De twee raakten er maar niet aan uit op welke manier het geld bij de organisaties zou belanden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER