Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

20% van de Belgen koopt elke week iets online

NINAEén op de vijf Belgen koopt elke week iets via internet. Vorig jaar gold dat voor maar 14%. Dat blijkt uit een rapport in opdracht van Safeshops.be. 

9 reacties

  • Eddy Jocken

    4 jaar geleden
    Ik koop heel veel online makelijk en veel voordeliger
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Marc Camp,wel mijn dochter vorig jaar via internet Bol.com een volautomatisch espresso koffiemachine DeLonghi gekocht .Twee weken terug defect(11 maand) , getelefoneerd,wel de tweede dag stond er een hersteller aan de deur om automaat te herstellen,defect bleek een fotocel te zijn.Vervangen en nul kosten ,niet voor verplaatsing noch onderdeel ,als dat geen servies is.De garantie wordt wel degelijk uitgevoerd.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Ik bestelde eens online, vooruit betaald en moest 6 weken wachten. Wilde ik geen loopwerk dan moest ik nog eens zorgen dat ik op een bepaalde dag thuis was en dan kwamen ze niet want ze gingen het de dag nadien doen.2 dagen kwijt.om te vergelijken is online reuze, maar om te kopen geef mijnmaar een winkel. Trowens 2 jaar garantie? Zoek ze maar
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Wat wil je, simpel voorbeeld mijn scheermesjes koop ik voor 1/3 van de prijs in Nederland. Waarom en hoe dat grote prijsverschil en in die supermarkt maken ze nochtans reclame dat ze de goedkoopste zijn, in België toch, maar in Europa ????? We hebben niet allemaal het loon van politici.
  • Luc Brouckaert

    5 jaar geleden
    Online aankopen in het buitenland levert je forse besparingen op. Je kunt rustig kijken en vergelijken en het wordt bovendien, meestal vanaf een aankoop vanaf 30 Euro, gratis aan je deur afgezet. Gelukkig kennen onze buurlanden geen woekerprijzen zoals we die hier kennen in België.