© Bottega Veneta

Trui van Bottega Veneta leidt tot hilariteit

Een trui van het Italiaanse Bottega Veneta kan op flink wat hoongelach rekenen op het internet. Op het Instagramaccount Diet Prada wordt geopperd dat het kledingstuk met zijn aparte halsuitsnijding toch wel veel weg heeft van een nekbrace.

VVA

Diet Prada, het Instagramaccount dat nauwlettend het reilen en zeilen in de modewereld in de gaten houdt en zich hierover kritisch durft uit te laten, heeft opnieuw van zich laten horen. En dit keer wordt luxemerk Bottega Veneta door de mangel gehaald.

Meer bepaald, een coltrui voor mannen met een aparte halsuitsnijding. Door de halsuitsnijding lijkt het volgens Diet Prada alsof de drager van de trui een nekbrace aangetrokken heeft. De vele volgers zijn het hier duidelijk wel mee eens. De trui in kwestie is daarenboven niet bepaald goedkoop, zo kost het hebbeding een pittige 950 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bottega Veneta is, sinds de aanstelling van ontwerper Daniel Lee als creatieve directeur vorig jaar, in korte tijd uitgegroeid tot een populair luxemerk. De accessoires, telkens voorzien van een opvallend detail, zijn razend populair bij het jonge, hippe modevolkje die houden van iets atypisch, mode met een twist. Het merk is ook de bedenker van de sandaal met een vierkante zool.

LEES HIER. TREND. De sandaal met opvallende zool

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer