Vlaams toerismeminister Ben Weyts (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams toerismeminister Ben Weyts (N-VA). © BELGA

Ben Weyts haalt fel uit: “Provincie West-Vlaanderen subsidieert rendez-voushotel, maar geen redders”

Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts (N-VA) haalt uit naar de provincie West-Vlaanderen. "Die heeft blijkbaar wel centen om een rendez-voushotel of iets als wereldburgerschap te subsidiëren, maar niet voor de strandredders", zegt hij.

23 reacties

  • Frank Vekemans

    5 jaar geleden
    @ Koenraad, als ik oplijst wat ik de afgelopen 10 jaar in de kranten gelezen heb dan zijn de politiekers van andere partijen zeker zo goed zo niet of beter als NVa' ers om van Rendezvous hotels gebruik te maken, laat ons het zo stellen ze doen het allemaal zeg dan niet dat 1 bepaalde partij dit doet en maak van de anderen geen heiligen, als je inderdaad van Antwerpen bent, ik heb er al verschillende in de Sud en de Nord weten buiten komen
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    Nva heeft veel verloren door deze en toch bart kan je deze aan de deur zetten zowij weer voor jullie kunnen stemmen het is hij of wij Bart
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Hopelijk heeft hij gelijk en moet zijn opvolger het oplossen en zijn we verlost van die Weyts , hoeven we nooit nog iets van te horen.
  • Koen Van Antwerpen

    5 jaar geleden
    Toch voornamelijk N-VAers in zo'n rendezvous hotel,
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Schaf provincies en senaat af. Doe eindelijk eens wat je de kiezer al 10 jaren beloofd. Bovendien iemand die een subsidie geeft aan een rendez vous hotel, moet je voor het gerecht trekken. Dat is een stinkende zaak en verkwisting van belastingsgeld.