Koninklijk Paleis
Volledig scherm
© Koninklijk Paleis

Prinses Elisabeth poseert op school in Wales in een broek van Zara

De 17-jarige Elisabeth is aan het nieuwe schooljaar begonnen op haar internationale kostschool in Wales. Het Koninklijk Paleis deelde vandaag een foto van de Kroonprinses waarop ze een gebloemde broek van Zara draagt.

57 reacties

  • jynthe liebrand

    4 jaar geleden
    Ik ben Jynthe Liebrand, een meisje van vijftien jaar en ik vind de nieuwswaarde van dit artikel zeer beperkt. De keuze die iemand maakt in verband met kleding is zeer persoonlijk. Ook een kroonprinses heeft het recht om haar eigen kledingstijl te kiezen. Het is niet aan een journalist om te oordelen over de kledingkeuze van iemand. Er wordt in het artikel vermeld dat Zara een ‘low budget’ merk is en dat de prinses zich hier goed in voelt.
  • Jynthe Liebrand

    4 jaar geleden
    Ik begrijp ergens wel dat ze als koningsfamilie een goede reputatie moeten houden, maar ze zouden niet op kledij mogen bekritiseerd worden. Ik vind het zeer mooi van de prinses dat ze met dit merk op straat komt terwijl dat ze hier zoveel onnodige commentaar op krijgt. Jynthe Liebrand
  • Jynthe Liebrand

    4 jaar geleden
    Vervolgens ga ik er niet mee akkoord dat familieleden van een koninklijke familie enkel dure- of designermerken mogen dragen. Deze personen zijn ook gewoon mensen die eveneens leuke kledij kunnen vinden bij ‘ low budget’ merken zoals Zara. Als ik me in de plaats van de prinses zou stellen, zou ik het persoonlijk heel erg vinden dat mensen commentaar hebben op welke kledij ik draag.
  • Marij Mertens

    5 jaar geleden
    Gewoonweg prachtig!!!
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    Prachtige koninklijke familie!