Dimitri Vegas, Like Mike en hun gaming team
Volledig scherm
Dimitri Vegas, Like Mike en hun gaming team © RV

Dimitri Vegas en Like Mike nu ook managers van esports-team: “Gaming is de toekomst”

ShowbizzEsports zijn booming business. En dat hebben ook Dimitri Vegas en Like Mike geroken. De broers schaarden een internationaal team bij elkaar en stampen een esports team én platform uit de grond. “Die wereld is gewoon impressionant”, klinkt het.

8 reacties

  • Alex Millian

    5 jaar geleden
    Ik heb zelf van mijn 7 jaar tot nu nog steeds, 32 jaar, gegamed, vroeger weliswaar veel meer als nu, veel veel meer. Mijn droom heb ik waargemaakt, mijn studies waren goed afgelopen, en ik zal mijn kinderen ook leren gamen op vroege leeftijd, zodat ik ze bij mij thuis heb, veilig, weg van geweld en drugs. Gamen is goed.
  • Marin Pirovic

    5 jaar geleden
    Hoe raar het ook klinkt, het is inderdaad de toekomst en ik ben in ieder geval niet zo'n zuurpruim die klaagt omdat de jeugd 'buiten' zou moeten zijn. Dat is een veel te goedkoop excuus. Ik respecteer ze.
  • Patrick Sandra

    5 jaar geleden
    Ready Player One voila t'is zover dan kunnen ze ons volledig onder controle houden
  • Geert Blanchart

    5 jaar geleden
    Mortal Combat muziek is eigendom van Producer Olivier Adams en deez mannen mogen een mix maken!
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Gaming heeft ook een ecologische voetafdruk om U tegen te zeggen... Hernieuwbare energie is één ding; windmolenparken in de zee verstoren de zeefauna en -flora. En niemand wil zo'n park in de achtertuin want o wee de slagschaduw of geluidsoverlast en uiteraard... de visuele verminking van het landschap...