Donald Trump houdt een weerkaart vast, waarop een zwarte lijn lijkt bijgetekend om zijn gelijk te bevestigen.
Volledig scherm
Donald Trump houdt een weerkaart vast, waarop een zwarte lijn lijkt bijgetekend om zijn gelijk te bevestigen. © REUTERS

Trump blijft maar doorbomen over orkaan Dorian die volgens hem Alabama teisterde

Alabama lag wel degelijk in het vizier van orkaan Dorian en al wie het tegendeel beweert, doet aan ‘fake news’. Dat is, samengevat, de stellingname van Donald Trump. De Amerikaanse president laat de kwestie niet los en blijft hameren op zijn gelijk. Met inmiddels een negende tweet.

5 reacties

  • Stephan Mäki

    5 jaar geleden
    Wat Trump hier doet is appelleren aan latente slachtoffer gevoelens die leven onder het electoraat van, in dit geval Alabama. Een propagandistisch trucje dat al zo oud is als de weg naar Rome. Het schijnt nog steeds te werken ook.
  • dirk marcus

    5 jaar geleden
    Hij tracht zijn gelijk te halen door met een viltstift een weerkaart aan te passen.....Het zou hilarisch zijn als we niet zouden weten dat dit de president van de verenigde staten is....Die vent is duidelijk niet helemaal normaal..
  • Bjørn Schoofs

    5 jaar geleden
    Wie neemt die man nog serieus? Het is toch overduidelijk dat er mentaal iets mis is met die vent.
  • Marc Vlecken

    5 jaar geleden
    Dit zegt gewoon alles over die vent. Dit is de overtreffende trap van narcisme en egocentrisme. Dat er nu nog altijd mensen achter hem staan - ook hier in Vlaanderen - is toch gewoon niet te geloven. Hoe naïef kan je zijn?
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Een man die zijn eigen leugens voor werkelijkheid houdt en die ondanks klare tegenargumenten toch zijn eigen gelijk voorhoudt als de waarheid, in de psychiatrie is er een naam voor...