Meyrem Almaci met kandidaat-ondervoorzitter Dany Neudt (l.).
Volledig scherm
Meyrem Almaci met kandidaat-ondervoorzitter Dany Neudt (l.). © BELGA

Meyrem Almaci wil zichzelf opvolgen als Groen-voorzitster: “Niet iedereen zal één-op-één-vergoeding voor salariswagen krijgen”

Groen-voorzitster Meyrem Almaci is volgende maand kandidaat om zichzelf op te volgen aan het hoofd van de partij. Dat heeft ze bekendgemaakt op een persconferentie in Sint-Niklaas, haar geboortestad. Almaci neemt het op tegen Vlaams fractieleider Björn Rzoska.

155 reacties

  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Zolang die zelfverklaarde,hoogopgeleide boerentrien op post blijft duikt die fantasten partij. Ze werpt graag cijfers op waar ze de impact of afkomst niet van weet en ze zou beter over de ontspoorde sociale zekerheid beginnen die mede dankzij die partij tot surrealistische hoogtes is gegroeid voor bedragen die gaan naar gelukzoekers,leefloners en non productieven vanuit gans de wereld .
  • Paul Van Campenhout

    5 jaar geleden
    Ik werk sinds 40 jaar en draag meer dan genoeg mijn steen bij voor de sociale kassa's in dit land, zeker als je het vergelijkt met de omringende landen. Is dit toegelaten dat een politica mensen gewoon geld uit hun zak neemt en dat dan ook nog normaal vind? Dit is de reinste diefstal van ons rotte politieke landschap. Graaien? : ja! Herverdelen ?(liefst naar achterban) : JA, verantwoordelijkheid ? Dikke 0 Inzicht ? : nog minder!
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Almaci is de ideale voorzitter voor Groen : veel getater zonder inhoud.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    AUB. BLIJF voorzitster. Dan is dit een meerwaarde voor ons. Jij voorzitster blijven en het partijtje word gedecimeerd. Kan niet beter! Blijven AUB. Iedereen is U zo moe als kou pap.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Men zit hier weer op de kap van de ambtenaren. Als die het toch zo goed hebben waarom zijn dan diegenen met kritiek geen ambtenaar geworden?