Beeld ter illustratie. Regering-Michel effent begrotingspad voor opvolger.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. Regering-Michel effent begrotingspad voor opvolger. © EPA

Regering-Michel effent begrotingspad voor opvolger

binnenlandDe ontslagnemende regering-Michel plant een analyse van het rapport van het Monitoringcomité en van de voorspellingen van het Planbureau over de begroting. "Het gaat om een voorbereidende technische oefening voor de begrotingsjaren 2019-2020. Het is aan de volgende regering met volle bevoegdheden om de grote knopen door te hakken", zegt minister van Begroting Sophie Wilmès (MR) na afloop van de ministerraad.

14 reacties

  • Myriam Baeten

    5 jaar geleden
    Echt gene goeie premier geweest,een wolf in schapen vacht!
  • Jos Sorgeloos

    5 jaar geleden
    Het word hier gewoon erger en erger, iedereen maar dan ook iedereen is het kotsbeu. Voor mij geen traditionele partij meer, ik zou oproepen om een noodtoestand uit te roepen, onze “regering”die er al jaren niks van bakt op non actief te stellen en onze Nederlandse noorderburen onze belangen overnemen Heb zelf nog 7jaar gegaan voor ik op pensioen kan gaan maar met deze klungelaars..tjonge toch.........
  • alois philipsen

    5 jaar geleden
    Dat zal dan nog vele maanden wachten worden vooraleer er een nieuwe regering komt als er al een komt
  • Luc Brouckaert

    5 jaar geleden
    Het plebs in Brussel blijft de bevolking verder vernederen. We zijn niet veraf van een totale ommekeer. Dit zal zich wreken op een manier waarin er geen winnaars maar ook geen verliezers meer zullen zijn, nl: chaos.
  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Wat is dat eigenlijk een schandalige toestand voor de burger. De kiezer die zit nu in het verdomhoekje en mag er naar kijken. De particratie in dit land, hoop en al een 10 tal personen nu , hebben het hele houwen en hebben van dit land in handen. Het parlement wordt betaald en zwijgt. En waar je nu van de oppositie zou verwachten dat ze daar op inhakken, blijft het stil en afwachtend. Eigenlijk is deze machteloos.Hoe lang moet dat nog duren?