Khabib klopte vorig jaar in oktober McGregor. Dit weekend staat hij voor het eerst opnieuw in de octagon.
Volledig scherm
Khabib klopte vorig jaar in oktober McGregor. Dit weekend staat hij voor het eerst opnieuw in de octagon. © AP

5,8 miljoen euro: Khabib strijkt morgen drie keer meer op dan toen hij vorig jaar McGregor klopte

UFCEn of zijn rivaliteit met Conor McGregor loont. Khabib Nurmagomedov (30), UFC-vechter uit Dagestan, stapt zaterdag voor het eerst opnieuw in de octagon na dat beruchte duel tegen ‘The Notorious’ bijna een jaar geleden. Dustin Poirier is zijn tegenstander, maar vooral: Khabib zal 5,8 miljoen euro aan de kamp overhouden. Het drievoudige van wat hij opstreek na zijn zege tegen McGregor.

5 reacties

  • Marcel De Maesschalck

    5 jaar geleden
    Dus om op mekaars bakkes te slaan krijgen die idioten met het IQ van mijn pink meer dan 5 miljoen ?????????? Complete waanzin. Zal waarschijnlijk weer niet geplaatst worden want ik heb al te veel negatieve commentaar over dat zendertje uit Vilvoorde geschreven. Zo zie je maar wat voor een lafaards er in Vilvoorde en omstreken zitten. Zelfs kritiek kunnen ze niet verdragen.
  • Ronald Visser

    5 jaar geleden
    Guido, dit is geen Amerikaans worstelen. Ik wil wel even zien wat jij kunt incasseren van Khabbib of McGregor, ik vermoed dat het er dan uitziet alsof ze bijna niet gesslagen hebben en dat jij dan doet alsof het hard aankwam
  • Luc Le Moine

    5 jaar geleden
    Guido, je redenering klopt niet. Kabib is ongeslagen...
  • Peter Rouchet

    5 jaar geleden
    Met dat geld kan hij veel vluchteling geloofsgenoten in Dagestan opvangen! Zou echt een teken van vrome geloofheid zijn!
  • censor

    5 jaar geleden
    Eerste regel: doe alsof je heel hard mept...en doe alsof dit heel hard aankomt, ....elk op beurt laten winnen, de fans of toeschouwers hebben niets in de gaten...word daardoor stinkend rijk..tweede regel...er is er geen.