De pas gelanceerde Nokia 2720 Flip.
Volledig scherm
De pas gelanceerde Nokia 2720 Flip. © Screenshot YouTube

Nostalgie: nieuwe Nokia-telefoon moet je zoals in de Nillies uitklappen

Er komen vijf nieuwe Nokia-telefoons op de markt. Een daarvan is een klassieke telefoon die uitgeklapt moet worden, de Nokia 2720 Flip. Maar anders dan de opklap-Nokia's van na de eeuwwisseling - in de beginjaren van de Nillies was Nokia haast oppermachtig op de gsm-markt - is dit toestel geschikt voor WhatsApp en Facebook. 

8 reacties

  • Lucas Botterman

    5 jaar geleden
    Geef mij maar zo'n Nokia 2720 Flip ook zou die bijna dubbel zo veel meer dan wat ik maximaal wil uitgeven voor een telefoontoestel.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Star Trek, Captain Kirk en de 'communicator': "Kirk, here". Nostalgie uit de tv-jaren 1960 (bij ons thuis bekeken in de jaren 1970). Ik was dol op Kirk, en op de serie. Toen was geluk nog heel gewoon, en mocht van mij de technologie HALT houden. De huidige lawine van apps, opties, keuzes, modussen op moderne werktuigen, met akelige touchscreens, zijn de moderne voedingsbodem van zenuwziektes. Van veel te veel apps, opties en icoontjes word je niet gelukkiger, integendeel.
  • Robert de Jonge

    5 jaar geleden
    Misschien moet je de DORO6030 er eens naast leggen en het verschil vertellen. Ik heb deze reeds jaren en hij is zeer betrouwbaar, zelfs al meerdere malen op een betonnen ondergrond gevallen en werkt nog altijd prima. Hij is ook goedkoper dan de nieuwe Nokia.
  • Dirk Landuyt

    5 jaar geleden
    Als de kwaliteit en de duurzaamheid hetzelfde zijn als vorige eeuw, voor mij 2 stuks aub, ne klapper en ne waterdichte als 't kan...
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Goede toestellen gemaakt om te telefoneren die andere ja raak daar maar eens uit wijs.