Tom DeLonge gelooft erg in het bestaan van aliens
Volledig scherm
Tom DeLonge gelooft erg in het bestaan van aliens © Alex Vanhee

Voormalige zanger blink-182 maakt documentairereeks over aliens: “Mensen gaan zich niet langer afvragen of ze nu wel of niet bestaan”

TVAls er één beroemdheid is die in het bestaan van aliens gelooft, dan is het Tom DeLonge (43) wel, de voormalige zanger van rockgroep blink-182. Om zijn beweringen kracht bij te zetten, heeft hij nu een eigen documentairereeks, ‘Unidentified’, op History Channel. 

3 reacties

  • Kevin Robyn

    5 jaar geleden
    Het is dom om te denken dat we alleen zijn. Er zijn zekers nog andere bewoners in het heelal maar mss zijn die slimmer en laten ze planeet aarde gerust. Zou jij op vakantie gaan naar een locatie waar er continu wel oorlog is en indien geen oorlog dictaturen. Zie belgie is zogezegd democratie maar politiekers beslissen enkel voor hun goed
  • El Stavio

    5 jaar geleden
    Wij weten hier bijna niks op deze kleine aardkloot.We zijn zelfs nog niet in staat om vreedzaam naast elkaar te leven met respect voor elkaar,de natuur en de dieren.En ja,ik geloof ook rotsvast dat er nog andere beschavingen zijn buiten de onze.Allez ja hier kan men nog moeilijk van een beschaving spreken.Het zal een kwestie van tijd zijn eer er meer duidelijk zal worden.Het is bijzonder arrogant en dom om te denken dat we hier alleen zijn in het heelal.
  • Guy Dupont

    5 jaar geleden
    Prachtig. En, natuurlijk bestaan er aliens. Kijk maar eens naar de belgische politici en ook rechters. Komen allemaal van een andere planeet.!