BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vertrekkend Proximus-CEO verkocht vorige maand 285.342 euro aan aandelen

Dominique Leroy heeft een maand voor ze haar vertrek bij de beursgenoteerde telecomoperator Proximus publiek maakte, nog een pakket Proximus-aandelen van ruim 285.000 euro te gelde gemaakt. Beurswaakhond FSMA onderzoekt in zo'n gevallen steeds of het om verboden handel met voorkennis gaat.

234 reacties

  • Jan Verstraete

    5 jaar geleden
    285000 euro aan aandelen, of hoe rijk sommige mensen zijn. Dit is geld dat ze konden missen, vandaar aandelen en nog altijd niet rijk genoeg blijkbaar!
  • André De Leener

    5 jaar geleden
    Zou het niet wenselijk zijn ook even na te denken over de uitspraken van Stefaan De Clerck.Ofwel zit deze persoon niet op de gepaste plaats ofwel is er hier iets niet pluis.
  • Maximiliaan De Grote

    5 jaar geleden
    Ja natuurlijk: De Gucht zit in de raad van bestuur. Dus ze heeft haar leermeester dichtbij..
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Er zijn er hier die zichzelf ceo noemen, dat is toch wel een beetje misplaatst. Manager zijn is geen ceo. Vroeger noemde dat gewoon directeur, of baas. Laat het niet naar je hoofd stijgen, zeker al in Belgische ondernemingen. Ceo, laat me niet lachen.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Heeft die bij aantreden dan geen contract getekend dat ze niet of minstens een aantal jaren later ,mag overstappen naar rechtstreekse concurrenten? Hoe dom weer van een regering die de grootste aandeelhouder is. Ministers blinken niet uit in het gebruiken van hun verstand alleen in macht en geld voor zichzelf.