AFP
Volledig scherm
© AFP

Oranje doet weer helemaal mee na spektakelstuk in Duitsland (2-4)

32 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Lukaku zou goed in het Nederlands elftal passen, bij de Hollanders wordt hij op handen gedragen. Nu moet Depay als spits werken als gek, gaten trekken, opjagen van tegenstanders etc, maar scoort niet of weinig. Lukaku houdt zeker 2 of 3 verdedigers bezig, en staat vaak op de goede plaats om de bal het laatste tikje te geven om te scoren. Lukaku in de spits en Depay vlak achter hem, zou de ideale oplossing zijn. Helaas, hij moet doen bij de Rode Duivels waar hij door vele supporters wordt gehaat.
  • Willem Becker

    5 jaar geleden
    Geweldig spannende wedstrijd waarin veel gebeurde. Het is niet makkelijk om van de Duitsers te winnen. Kijk maar naar de onderlinge resultaten van de duivels tegen Duitsland. Het mooiste was dat NL niet opgaf en de overwinning pakte. Wat een strijdlust. Top!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Oranje behoort weer tot de top van het voetbal na moeilijke jaren ... Voor de Belgen ga het de andere richting uit helaas ... Ik zie ze zelfs als een van de favorieten om het EK te kunnen winnen !
  • Marc Verschaeren

    5 jaar geleden
    Het is goed bescheiden te blijven is me geleerd , we zijn middenmoot en das best goed genoeg . We hebben dat even kunnen overstijgen en ons even laten dromen .
  • Paul Jensen

    5 jaar geleden
    Gaan we nog veel van horen van dit elftal...(nederland)