Bo Coolsaet in 2010.
Volledig scherm
Bo Coolsaet in 2010. © Photo News

Bo Coolsaet beschuldigd van verkrachting minderjarige patiënte

Een nu 28-jarige vrouw die van 2006 tot 2008 door Bo Coolsaet werd behandeld, beweert dat de bekende uroloog haar verkrachtte. De 79-jarige arts moet zich deze maand verantwoorden voor de correctionele rechtbank. Dat melden De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

55 reacties

  • Nikolaas Bouman

    5 jaar geleden
    Bo, ik wens je alle sterkte! Het is een onzinnige beschuldiging en iedereen begrijpt hoe moeilijk het moet zijn om je hier tegen te wapenen. Heb vertrouwen in uzelf!
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Een mens zou nog angst hebben om een job uit te voeren in deze me-time. Als dopper zekerheid van vast loon en geen aanklacht. Waar of niet waar.. dit hoort niet in de media voor een eerlijk proces. Mijn gevoel.. zever.
  • Bert Boedts

    5 jaar geleden
    er moet dringend een verjaringstermijn komen op zulke twijfelachtige beschuldigingen ,en laat ons hopen die die hetze a la "metoo" weer niet herbegint ,ben het moe
  • leen hanssens

    5 jaar geleden
    Waar waren de ouders van het kind?
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Greet Minishop; In naam van álle misbruikte kinderen/adolescenten die bovenop hun trauma niet worden geloofd: Biedt u alstublieft aan in uw dichtsbijzijndst politiekantoor en leg ook klacht neer tegen uw misbruiker; Enkel zo kan u helpen om gewetenloze potelaars te leren hun poten thuis te houden!