Wijnaldum (links) en Malen waren van goudwaarde voor Oranje.
Volledig scherm
Wijnaldum (links) en Malen waren van goudwaarde voor Oranje. © EPA

Nederlandse pers lyrisch na nieuw exploot tegen Duitsland: “Oranje toonde zich als een elftal dat weer meetelt in Europa”

EK voetbalNederland won gisteren heel knap van Duitsland (2-4) en dat levert de jongens van Ronald Koeman niks dan lof op in de vaderlandse pers. Duitse media zijn dan weer niet mals voor de ondermaatse prestatie van hun team. Een bloemlezing:

26 reacties

  • Vilchez Tom

    5 jaar geleden
    Belgie zou toch even Nederland laten zien hoe het moet en wereldkampioen worden?
  • Jack Meedendorp

    5 jaar geleden
    Tja als Nederland wint is de tegenstander zwak. Toen Ajax de halve finale van de CL haalde waren Real Madrid en Juventus ook brandhout. Je zou ook kunnen zeggen dat Nederland de zwakte van Duitsland bloot legde en ze slecht lieten voetballen. En of de Belgen nou beter zijn of niet dat zien we volgend jaar wel. Ik heb de afgelopen jaren vaak genoten van de Rode Duivels en vooral van een van mijn idolen Kevin de Bruyne, dat afgeven op Nederland is niet nodig.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    De Hollanders hebben een jong talent op het veld staan , die gelijkwaardig is als 2e elftal van de Rode Duivels. En alsnog winnen van Duitsland. Men kan hierover lang zeveren, dit is gewoon een knappe prestatie ! Ze zijn er nog lang niet, dit jong elftal moet nog groeien. Wie er beter is of de Rode Duivels of de Hollanders, daar maken alleen domme supporters druk over. Doe niet mee aan dat achterlijke chauvinisme.
  • Francois Troch

    5 jaar geleden
    een goede match en ze zweven weer
  • Marcel de Vrome

    5 jaar geleden
    Nederlandse spelers zijn (weer) erg gewild in Europa. Zij hebben een goede ploeg, let maar op! Misschien beter dan wij.