REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Genoeg over racisme, Romelu Lukaku wil weer over voetbal praten

Rode DuivelsOver racisme zwijgt hij een tijdje. Bladzijde omgedraaid. Tegen de Italiaanse media verklapte Romelu Lukaku dat hij graag had willen spelen tegen San Marino. Hij heeft immers een doel in zijn hoofd, die kaap van 50 goals bij de nationale ploeg. “Ik wil altijd spelen, maar de coach besliste er anders over.” Een beslissing waarover hij niet zeurt - dat laat hij over aan anderen.

6 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Hazard & de Bruyne & mertens de drie beste rode duivels ... De rest meelopers ... Gouden generatie die nooit iets gewonnen heeft en nooit iets zal winnen En deze is op zijn einde gekomen ... De volgende trekt op niets ...! Zie maar naar Oranje ......ze zijn terug met een sterk team die weer ga presteren Zie hun Matc he tegen de Duitsers pure klasse ! België no1 van de wereld ...is als een mop ...op papier mss ...
  • Maartje Nieuwboter

    5 jaar geleden
    In de match tegen San Marino heeft Batshuayi voor eens en altijd bewezen dat hij nog niet aan de enkels van Lukaku komt. Twee-drie keer los naast de bal getrapt, en een positionering die bij momenten gruwelijk pijn aan de ogen deed. Waar Romelu steeds staat waar hij moet staan om de tegenstander pijn te doen, lijkt Bats wel een kip zonder kop. Hij mag blij zijn dat hij die strafschop mocht omzetten, en dat hij op het einde zo'n mooi afgemeten voorzet cadeau kreeg.
  • Dirk Tuymans

    5 jaar geleden
    Hazard is de beste speler en Lukaku is veruit de nuttigste van allemaal. Al de rest zijn meelopers. Gisteren duidelijk gebleken...! Gouden generatie..Man man, als je dan Holland bezig zie...Die zijn 2x zo goed als ons..!
  • Niels Thijs

    5 jaar geleden
    Had hij gisteren mogen spelen had hij over voetbal kunnen praten. Van op de bank zien hoe belgie speelde als de gemiddelde 2e klasser. Dan wordt het natuurlijk al wat moeilijker. Lukaku had wel meer goals gemaakt als hij er op had gestaan
  • willems michel

    5 jaar geleden
    Twee goals van Batshuayi in 1 match. Die speelt Lukaku niet meer uit de ploeg.