Dominic Raab.
Volledig scherm
Dominic Raab. © AFP

“Groot-Brittannië werkt hard aan brexitdeal met nieuw voorstel over Brits-Ierse grens”

De Britse ministers Dominic Raab en Sajid Javid zeggen dat de regering hard werkt aan een brexitdeal met de Europese Unie. "We hebben vooruitgang geboekt", aldus Raab, de minister van Buitenlandse Zaken. Volgens Raab heeft Groot-Brittannië een nieuw voorstel gedaan over de Brits-Ierse grens.

6 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Er zijn helemaal geen onderhandelingen van enige waarde aan de gang. Het volk wordt opnieuw voorgelogen, en Bono en Raab proberen gewoon hun vel te redden door de bal in het kamp van de EU te leggen.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Het VK heeft het licht gezien en verlaat het zinkende EU-schip op tijd. Kan hen geen ongelijk geven.
  • Leo De Clercq

    5 jaar geleden
    het kan zijn dat Johnson op 17 oktober een deal wil sluiten, maar dat moet dan gebeuren met alle 27 leden. Het is zeer de vraag of die alle 27 akkoord gaan met welke deal ook op 2 weken tijd. De deadline van 31 oktober haalt Johnson niet. En dan is nog de vraag wat voor een deal hij uit zijn hoed gaat toveren. Tot nu toe is er weinig serieus te bespeuren geweest van Johnson. Het domste idee van hem was om Ierland te vragen om "eventjes" (!) mee uit de EU te stappen. woehahaha....
  • Patrick Martens

    5 jaar geleden
    Ze hebben drie jaar de tijd gehad en niks gedaan.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Geloof ik geen snars van. De onderhandelingen met EU zijn stilgevallen sinds Johnson aan de macht is gekomen. De gesprekken met US echter zijn gevorderd, ze moeten enkel NHS en voedselveiligheid terugschroeven. Of hoe Boris de gezondheid van zijn volk te koop stelt om zijn eigen koers te volharden.