Didier Reynders (MR) en Johan Vande Lanotte (sp.a), de federale informateurs.
Volledig scherm
Didier Reynders (MR) en Johan Vande Lanotte (sp.a), de federale informateurs. © Photo News

Federale informateurs brengen morgen zesde keer verslag uit aan de koning

De federale informateurs Johan Vande Lanotte (sp.a) en Didier Reynders (MR) brengen morgen in de late voormiddag of vroege namiddag opnieuw verslag uit bij koning Filip. Het is de zesde maal sinds hun aanstelling dat ze naar het paleis trekken om de koning een stand van zaken van hun werkzaamheden te geven. De kans is groot dat de vorst hun opdracht opnieuw zal verlengen.

6 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Mijnheer Vanden Berg als je aan graaiers denkt begin dan eens aan nva te denken . Een voorbeeldje ? Koen Kennis met zijn negentien ""bezoldigde"" mandaten , of nva de partij van de nieuwe graaiers.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Aan zijn gezicht te zien, gaat hij nu eens lekker langs de kassa passeren . Nog 1 van de oude graaiers klasse die nooit genoeg heeft. Zakken vullen, zakken vullen en nog eens zijn zakken vullen. En dan is men verbaasd dat de kassa leeg is en men een schuldenberg van bijna 13 miljard heeft.
  • Dominique Hermys

    5 jaar geleden
    Ik was het ook net aan het denken. Net de Muppet show.
  • Joske Zeeuw

    5 jaar geleden
    Muppet show, meer is dat niet.
  • Raf Coppens

    5 jaar geleden
    wat gaan ze daar eigenlijk doen, om te kaarten moet men met vier zijn lol Sire!!! geef ons nieuwe verkiezingen, dwing hen alvorens het land helemaal om zeep is.