BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Roberto Martínez waarschuwt voor “gewond dier” Schotland en excuseert zich bij Belgische media

Rode DuivelsMinder dan een zege wordt er morgenavond (20u45 Belgische tijd) in Hampden Park van de Rode Duivels niet verwacht in hun uitwedstrijd tegen Schotland op de zesde speeldag in groep I van de EK-kwalificaties.

6 reacties

  • Herwig Depoorter

    5 jaar geleden
    Stilaan nadert het einde voor deze gouden generatie. Na het Europees kampioenschap in 2020 zal Martinez andere en beter betaalde oorden op zoeken en zijn biezen pakken. Een nieuwe goede lichting komt er niet aan. Hoe zou dat ook kunnen.? Bekijk de Belgische elftallen die in onze competitie spelen en tel hoeveel Belgen er nog een kans krijgen. Op de bank ja, om reglementair in orde te zijn. De schuld van de Bond.
  • Dirk Daems

    5 jaar geleden
    wanneer gaan we eens een bondscoach krijgen met kennis van zaken ? die wel voor resultaten kan zorgen... deze sukkel kan het niet, nooit gekund en zal het ook nooit kunnen
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Vrijdag was het niet om aan te zien, zo traag en futloos. Martinez zit daar voor niets tussen: Belgische voetballers kunnen gewoon het spel niet maken. Ze kunnen alleen voetballen wanneer ze onder druk staan, zoals Brazilië 2018. Dat was ook zo onder Wilmots, Van Himst, Thys etc. Ok, Januzaj, Origi, Carrasco waren niet goed. Maar de vaart in het spel moet van De Bruyne en Tielemans komen en die 2 gaven niet thuis. Het zit in onze mentaliteit ingebakken
  • Koen Leemans

    5 jaar geleden
    Ik zie Dendoncker de plek van Witsel wel innemen. Iets minder zuivere klasse maar een enorm loopvermogen en sterker in duels.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Wat een heisa om niets. Juist goed dat Martinez experimenteerde tg San Marino. Het is tg zwakke ploegen dat je andere spelers moet proberen maar dan moet je misschien ook je tactiek aanpassen.