Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Oranje kent zorgeloze avond in Estland, Duitsland herstelt van opdoffer na gepassioneerde match

EK voetbalNederland deed na de spektakelmatch tegen Duitsland van afgelopen vrijdag wat het moest doen in Estland: winnen. Babel (2x), Memphis en Wijnaldum bezorgden Oranje een eenvoudige zege. ‘Die Mannschaft’ herstelde dan weer van de opdoffer, na een 0-2-overwinning in Noord-Ierland springen de troepen van Joachim Löw naar de kop in poule C. 

11 reacties

  • Dalisz Fara

    5 jaar geleden
    Willem Kempenaers ik zou mijn toon wat matigen. Oranje versloeg het afgelopen jaar Portugal, Frankrijk!, en twee keer Duitsland. De RD daarentegen namen het op tegen San Marino, Schotland en nog zo wat b - landen. Speel eerst eens tegen een echte tegenstander aldoor u deze onzin uitkraamt. Dit is mijn vijfde bericht. Vier keer niet geplaatst. Schijnbaar mag de kritiek op de RD maar tot op zekere hoogte gegeven worden.
  • Rudy VanRemoortele

    5 jaar geleden
    Oranje wordt Europees kampioen
  • Lucas Balieu.

    5 jaar geleden
    België is 12 jaar afwezig geweest op EK's en WK's, een eeuwigheid in voetbaltermen gesproken. En dat scenario ligt weer in het verschiet als Hazard, De Bruyne en co hun kicks aan de wilgen hangen.
  • Willem Becker

    5 jaar geleden
    Willem Kempenaars, Nederland heeft wel dit jaar Nations League finale gespeeld. Waar waren de rode duivels toen? Hopelijk gaan beide landen naar EK, wat bijna zeker is
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Willem Kempenaers zou maar niet te hoog van uwe toren blazen man , bid maar dat kevin en eden nog lang top zijn want anders zou het licht eens rap kunnen uitgaan