De elf Duivels aan de aftrap
Volledig scherm
De elf Duivels aan de aftrap © Belga

Ons rapport voor de Rode Duivels: één absolute uitblinker, twee spelers flirten met een buis

Rode DuivelsOnder regie van een indrukwekkende Kevin De Bruyne boekten de Rode Duivels een 0-4-zege tegen Schotland. Vanzelfsprekend kreeg ‘Kev’ de hoogste score, al flirten er ook twee spelers met een buis. Geef onderaan ook zelf jouw score op tien! 

78 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    De speler die de meeste ballen recupereerde was Thielemans en de speler die (zonder druk) de gemakkelijkste passes domweg naar een tegenstander gaf was Meunier (ook De Bruyne een paar opvallende). Nu we Verschaeren hebben vrees ik dat Vanaken een plaats zal zakken in de pikorde.
  • dieter van holsbeeck

    5 jaar geleden
    Meunier de eerste helft slecht, kon zijn man niet voorbij en liet hem steeds lopen. Dendoncker heeft die steeds moeten afstoppen, dus Dendoncker niet afreken omdat hij voor 2 moest verdedigen aub
  • Maartje Nieuwboter

    5 jaar geleden
    Volledig eens met Marc Mijlemans. Tegen San Marino zagen we het alternatief Batshuayi aan het werk. Tot drie keer toe los naast de bal getrapt, steevast NIET op de juiste positie staan (handelsmerk van Lukaku), enz... Lukaku weegt als geen ander op een verdediging. De wijze waarop hij eerst de verdediging aan flarden scheurde voor hij de assist aan Debruyne gaf, dat was absolute topklasse.
  • Alex Vercauteren

    5 jaar geleden
    Chadli voor mij ook zeer goed. Cruciaal als je met drie achteraan speelt om iemand te hebben die zoveel werk verzet. Het valt misschien minder op maar is even belangrijk. Daarbij nog balvast en snel. Top!
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Op de bank Foubert zat er ene met houten klompen waarvan 99% in Belgie weet dat hij kan voetballen. Slechts de one procent club met leden als u, Devos en Thijs en co weten dat niet. Maar niemand die jullie dat kwalijk neemt. Het is zoals een kindje met een ongeneeslijke ziekte, daar heeft ook iedereen compassie mee.