PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal wil niet euforisch doen: hoe De Bruyne orde herstelde bij geen superieure maar efficiënte Duivels

Rode DuivelsDe rust kan terugkeren. Na wat turbulentie op het veld en in de perszaal in San Marino, drijven de Rode Duivels opnieuw in rustige wateren. Zij brachten geen superieur voetbal in Glasgow, maar deden wat elke grote ploeg doet - de puntjes op de i zetten.

10 reacties

  • Benny Buyst

    5 jaar geleden
    En het beste moet nog komen met:Eden Hazard,Thorgan Hazard,Axel Witsel,Timothy Castagne ,Dedryck Boyata en Vincent Kompany erbij.
  • RONNY HELSEN

    5 jaar geleden
    Powels , met Hazard was het 2x 0-8 .
  • Francois Troch

    5 jaar geleden
    Eindelijk een goede match van De Bruyne
  • Tony De vijlder

    5 jaar geleden
    Na de match kan iedereen CHEF voetbal zijn hoor.Niet persoonlijk bedoeld maar wat een gelul is dat tegenwoordig.3 analisten na de match die elk 20 woorden zeggen en daarna de kassa passeren.En zij maar zeggen dat voetballers goed verdienen.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    De Scottish hadden punten nodig en begonnen in overdrive ietwat naïef aan de match, lopen tegen een counter en werden vervolgens op alle vlakken overklast door een ervaren en zakelijk België. Als dat niet superieur is weet ik het niet. Ervaring doet afhankelijk de tegenstander van je vergt. De meest nuchtere is De Bruyne zelf. Hij deed gwn zijn job zoals 'iedereen'. U zou moeten weten wat hij kan maar we doen alsof we zoiets nooit zagen. Hoe onnozel kan je zijn. Het was heus niet buitenaards.