De Amerikaanse president Trump (links) en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin in Helsinki eerder dit jaar.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Trump (links) en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin in Helsinki eerder dit jaar. © AFP

Russen geven toe dat ze jarenlang een CIA-agent in dienst hadden

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft in 2017 een Russische spion die informatie uit het Kremlin doorspeelde uit Rusland weggehaald. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media vandaag. Het Kremlin bevestigt dat het een man in dienst had genomen die ook door de Russische pers was geïdentificeerd als een CIA-agent. Dat de man rechtstreeks in contact stond met president Vladimir Poetin, zoals Amerikaanse media melden, wordt echter ontkend. 

4 reacties

  • Rene Knarren

    5 jaar geleden
    Nou als er al CNN staat, haak ik af geloof ik er al niks meer van. LCNN is een extreem links media bolwerk een antiTrump machine die er ook letterlijk op betrapt is op verdraaiingen en leugens. . Veel journalistiek werk is niet neutraal meer maar eerder politieke activisme
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Trump die hoogst vertrouwelijke informatie lost tegenover een Russisch minister: verwondert dat écht nog iemand? Het is niet "America First" voor Trump, maar "Trump & family first": na zijn ambtstermijn wil hij immers nog volop zaken doen met de Russen.
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Spionnen en dubbelspionnen. Je kop gaat ervan op hol. Wie doet wat en wie beïnvloedt er welke verkiezingen? Op hol geslagen wereldpolitiek waarbij het er niet meer op aan komt welke principes men voorop stelt, maar wie er de meeste macht en geld heeft.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    En toch heeft het Rusland zich niet gemoeid met de Amerikaanse verkiezingen. Een Rus, spion voor de CIA, bevestigd dat wel!!!!! Poetin en Trump zijn toch goede vriendjes.