Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kristof Calvo (Groen) doorbreekt de stilte: “Heb me te veel laten meeslepen door politiek gekrakeel”

Het is een tijdje stil geweest rond Kristof Calvo, fractieleider van Groen in de Kamer. Met een bericht op zijn Facebookpagina en een interview in ‘De Ochtend’ op Radio 1 doorbreekt hij de stilte. “We leken in de laatste rechte lijn plots weer een één-thema-partij. Te weinig hebben we duidelijk gemaakt dat het klimaatvraagstuk en het sociale twee kanten van dezelfde medaille zijn”, blikt hij terug op de verkiezingscampagne van Groen.

231 reacties

  • PETER PERMENTIER

    5 jaar geleden
    Missen is menselijk, dat klopt Mr. Calvo, maar niet luisteren naar het grote gedeelte van de bevolking dan is er fundamenteel iets mis met de mensen in de politiek, jullie luisteren naar jullie achterban, maar die praten hun partij naar de mond, want dat is een vereiste om lid te mogen zijn van een partij, maar die reflecteren niet de gedachte van iedereen, en iemand met een andere mening wordt bekeken als een probleem of dwarsligger,maar vergeet niet dat ook de rails van TGV zijn geplaatst..
  • Hendrik Goris

    5 jaar geleden
    Holle vaten klinken het luidst, heb ik hier veel geschreven. Niet veel meer aandacht aan besteden, arrogant en onbekwaam tot en met.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Nog zo een windbuil die veel lawaai maakt , en steeds in zijn eigen fantasie blijft geloven. Veel geblaat maar weinig wol.
  • Valentin Valmont

    5 jaar geleden
    Leer luisteren naar het signaal van de kiezer, daar zou je al een heel eind verder mee geraken.
  • Tom Der Kinderen

    5 jaar geleden
    zakkenvullertje en welwetertje eerste klas.. wat begrijpt hij niet in verdwijn jongen uit de Vlaamse politiek, niemand maar dan ook niemand zelfs binnen uw eigen groen stemmers wenst u nog te horen of zien calvo. U hebt al altijd voor uw beurt gesproken en genoeg woorden uitgekotst om u de komende 20 jaar al moe te zijn.