(Illustratiefoto)
Volledig scherm
PREMIUM
(Illustratiefoto) © iStock

Terwijl de nieuwe iPhone 11 ontgoochelt, bouwt Apple een digitale kooi rond zijn klanten

Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch zullen veel Apple-gebruikers nooit overschakelen op een Samsung of Huawei. Niet uit vrije wil. Wel omdat ze meer dan ooit opgesloten raken in Apples ecosysteem.

27 reacties

  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Spijt van wie het benijd Ken, wil je alles uit een macbook halen dan heb je kennis nodig van linux commando’s. Dus niet zomaar voor snobs bedoeld al kan je er veel mee. En ja het is degelijker en het gedraagd zich iets veilgier dan windows. Alleen de arrogantie van Apple liet mij overschakelen naar de concurrent!
  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    Ja ontgoocheling heeft te maken met verwachtingspatroon. Noem mij 1 merk op waar je 5 jaar zonder problemen je Gsm kan gebruiken? Dan kom je misschien wel in een vertrouwde kooi terecht die zekerheid geeft.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Er zijn twee soorten IT-specilisten en/of software docenten. Als je een vraag stelt ivm een Apple product zegt de ene soort zo en zo moet je dat doen. De andere soort wordt lijkbleek en begint te stammelen van ja maar dat is Apple dit, Apple dat gewoon wegens niet kennen en/of onkunde. Tiens, voor iets dat toch simpel is of voor halve analfabeten, raar hoor.
  • marcel mombeek

    5 jaar geleden
    Er is geen enkele reden waarom de dag van vandaag iemand ook maar iets van apple zou kopen...en als je hogeschool of unief volgt blijf er dan zover mogelijk van weg. Ik ben software docent en kan het dus weten.
  • Serge Godfroid

    5 jaar geleden
    Dus als ik het goed begrijp hier zijn Android gebruikers IT specialisten? Hahahaha, wat een klucht. Laat mensen toch kopen wat hen het beste lijkt en wil je daar duizend euro voor geven, zo what! EINDE