Bo Coolsaet.
Volledig scherm
PREMIUM
Bo Coolsaet. © Photo News

Nieuwe aantijgingen tegen Bo Coolsaet: “Hij begon mijn borsten te strelen in zijn praktijk”

Na het nieuws over de rechtszaak tegen Bo Coolsaet (80) wegens aanranding en verkrachting, hebben nog twee andere vrouwen een klacht ingediend tegen de bekende uroloog. Een van hen doet het verhaal van een doktersbezoek toen ze 16 jaar was. “Ik ben niet verkracht, maar het waren wel zeer ongepaste seksuele aanrakingen.”

54 reacties

  • claude sanders

    5 jaar geleden
    Ja professor Zonnebloem zal wel alles ontkennen, wie gelooft deze vrouwen na al die jaren,en toch......
  • Kristel Van Clemen

    5 jaar geleden
    Dank u Pol Dauwe!!!!!!! Ik ben ook gechoqueerd door de reacties die menen dat het allemaal flauwekul is en dat die vrouwen komedianten zijn. Ik betwijfel niet dat er hier en daar zo iemand bij zal zijn, maar ben er zeker van dat het bij de grote hoop die dit soort dingen meegemaakt heeft een effectief trauma opgeleverd heeft. En dat ze uit schaamte zo lang gezwegen hebben. Je zal idd maar zo'n vader hebben, die zegt dat het aan jezelf ligt als je zoiets meegemaakt hebt :-((((((
  • Iris Smagghe

    5 jaar geleden
    @Dirk Gommaerts, er is een verschil tussen onderzoeken en betasten. En een huisarts en uroloog hebben nu eenmaal verschillende specialisaties. Dat gezegd zijnde, dat was hier het punt niet he.
  • Paul Buckens

    5 jaar geleden
    Die moeder was erbij ,dus hij was niet alleen . Denkt men nu werkelijk dat hij zich die zaken zal permitteren als de moeder op zijn handen kijkt. Wel bijkomend onderzoek heeft de moeder misschien gevraagd? Het is weer in , als een vrouw begint zijn er direct een hoop die mee moeten doen .
  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    Ja, artsen onderzoeken soms delicate en intieme plekken en raken die daarbij ook aan. Neen, het is niet normaal dat borsten zomaar gemasseerd worden bij een doktersonderzoek. Als mijn huisarts een borstencheck nodig vindt, zal hij eerst vragen of dat voor mij oké is, en blijft het bij een technisch onderzoek. Dat is iets anders dan een ongevraagd massageke op die plek om me zogenaamd wat te ontspannen.