IN BEELD. Exact 18 jaar geleden: de aanslagen die op ons netvlies staan gebrand

Exact achttien jaar geleden waren de Verenigde Staten het doelwit van terroristische aanslagen. Twee vliegtuigen crashten in de WTC-torens in New York. Ook twee andere vliegtuigen werden gekaapt. 11 september 2001 ging de geschiedenis in als een gitzwarte dag. Niet alleen voor de Verenigde Staten, maar voor de hele wereld.

26 reacties

  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Tijd om eens verslag te doen over de week voor 911 wat er toen gebeurde op de benedenverdiepingen. Zou één en ander in perspectief zetten. Was er zelf dus.. normaal was het daar niet die kolossale verhuizingen. Maar ja, alles voor de geschiedenis zeker verslag uitbrengen slechts op het event.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Alle grote architecten van de wereld bewezen met modellen en simulaties, dat het onmogelijk is deze twee torens met vliegtuigen naar beneden te halen. Alle beelden laten duidelijk zien dat er gecontroleerde ontploffingen waren. Getuigenissen van brandweermannen zeggen ook deze te hebben gehoord. Dus wel degelijk een lang voorbereidde inside job.
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Voor de believers van een in side job, geloof je nu jezelf? Anderzijds, in side job of gewoon brutaal terrorisme. Dit had nooit mogen gebeuren. Zoveel onschuldige mensen dood, hulpverleners, alles naar de knoppen. Als dit een in side job is dan is het heel medogenloos tegenover hun eigen burgers, en ik geloof nooit dat de Amerikanen zover zouden, of zullen gaan.
  • Andy Staelens

    5 jaar geleden
    Die dag is eigenlijk WO 3 begonnen. Velen beseffen het niet, maar toch is het zo.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Voor sommigen ligt de schuld bij de VS zelf !Dan vraag ik me af waarom er dan aanslagen gebeurd zijn in Madrid, Parijs, Brussel en in andere landen?Ook de schuld zeker van de plaatselijke bevolking?