Archieffoto van bootvluchtelingen op het Kanaal.
Volledig scherm
Archieffoto van bootvluchtelingen op het Kanaal. © Belga

“Fake news over brexit” jaagt recordaantal illegale migranten Kanaal over

BuitenlandDe Britse kustwacht heeft gisteren 86 migranten onderschept die met bootjes probeerden het Kanaal over te steken. Het zou gaan om het hoogste aantal migranten op één dag dat Groot-Brittannië probeert te bereiken. De naderende brexit zit daar voor iets tussen, schrijft de BBC.

33 reacties

  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Vroeg of laat barst de bom, met al die Moslim en andere migranten die hier hun willetje willen opdringen en komen profiteren. Zie recent het nieuws over die koranscholen. Leuk volkje hoor, en wij maar afdokken !
  • Dirk De Buyst

    5 jaar geleden
    Sonnemans, Britten hebben een paspoort maar geen identiteitskaart.
  • Ronny Thijssen

    5 jaar geleden
    Allemaal opgezet spel van topmannen van Europa. We zullen het binnen 50 jaar wel te weten komen.
  • André Van Laethem

    5 jaar geleden
    Die Dumont zit naast de kwestie. Ze moeten aanwezig zijn in het land en dat zou men naar buitenlandse ambassades moeten brengen. Zo moeten ze hun leven niet meer riskeren ??? Wie of wat heeft ze dan wel verplicht om hun leven te riskeren ??? Stuur ze terug dan moeten ze zelfs hun land niet verlaten.
  • Medard Albrechts

    5 jaar geleden
    wanneer gaat men deze mensen eindelijk eens terug sturen zeg, oppikken op zee terug varen vanwaar ze gekomen zijn, het zal rap gedaan zijn, wij worden hier gewoon overspoeld door illegalen, en oorlog is het ginder allang niet meer, veel respect voor Hongarije, daar durft men tenminste, daarmee dat de criminaliteit daar ook zo laag is