Lizzie en Gordo waren een koppel toen we hen voor het laatst zagen.
Volledig scherm
Lizzie en Gordo waren een koppel toen we hen voor het laatst zagen. © Disney

Hoe zit het nu met de liefde tussen Lizzie en Gordo in de reboot van ‘Lizzie McGuire’? Hilary Duff verklapt het

TVWie nog geen spoilers wil voor het komende seizoen van ‘Lizzie McGuire’, leest beter niet verder. Hoofdrolspeelster Hilary Duff onthulde namelijk al hoe het liefdesleven van haar personage eruit ziet. 

0 reacties

  1. Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”
    PREMIUM
    TV

    Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”

    Met haar snedige kritiek als jurylid in de eerste twee edities van ‘Idool’ ontpopte Nina De Man zich tot een geliefd televisiegezicht. Tot ze plots van het scherm verdween. Tien jaar later keert Nina terug naar de buis als jurylid in ‘Sing again’. In dit gesprek legt ze uit waarom ze de showbizz vaarwel zei en de ommezwaai die ze maakte in haar leven. “Ik weet dat ik voor mijn huidige leven in de wieg gelegd ben.”
  2. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”