Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Stephanie Planckaert blikt terug op tienerzwangerschap: “Het was ongepland, maar Iluna was enorm gewénst”

ShowbizzIn 2005, toen de realityreeks ‘De Planckaerts’ haar vierde seizoen inging, werd Eddy’s dochter Stephanie de allereerste bekende tienermoeder in Vlaanderen – een label dat ze nog steeds verafschuwt. In weekblad HUMO blikt de dochter van Eddy Planckaert terug op haar zwangerschapsperiode. 

6 reacties

  • Dirk VL

    5 jaar geleden
    Soms overkomt het je gewoon...Mijn ex vrouw en ik weten er alles van. En Freddy, het heeft weinig met domheid te maken, het is vooral "je bent jong, wild en je denkt niet na.
  • Rudi Goossens

    5 jaar geleden
    Als je jong bent moet je plezier maken, reizen, studeren,.... allesbehalve kinderen hebben. Je jeugd komt namelijk nooit meer terug !
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Als je 16 bent en zwanger geraakt is het van domheid idem voor haar man, ze heeft veel geluk gehad dat haar ouders alles opgevangen hebben, anders zat ze diep in de puree, maar alles is goed gekomen en dat is het voornaamste.
  • Iris Debondt

    5 jaar geleden
    Ik heb haar boeken met veel plezier gelezen. Vaak in een dag uit . Ik moest 2 keer kijken naar de foto bij het artikel. Ik dacht dat het haar mama was ipv Stephanie zelf. Ze mag trots zijn op haar kinderen en familie. Het is idd niet makkelijk als je dat vangnet niet hebt als jonge mama.
  • Suzanne Pauwels

    5 jaar geleden
    Ze heeft gelijk! En mensen mogen es stoppen met al die veroordelingen!