The Morning Show met Jennifer Anniston en Reese Whiterspoon wordt dé trekpleister van Apple TV Plus.
Volledig scherm
PREMIUM
The Morning Show met Jennifer Anniston en Reese Whiterspoon wordt dé trekpleister van Apple TV Plus. © RV

Netflix krijgt zware concurrentie van Apple en Disney op streaming-markt waar amper nog groei mogelijk is

TVDe streamingoorlog kan losbarsten, nu giganten Apple en Disney zich in de strijd mengen met lagere prijzen en een sterker aanbod dan Netflix. “Er gaat bloed vloeien, want de markt van de streamingdiensten zit nu al propvol.” In de VS alleen al zou Netflix 9 miljoen klanten verliezen.

22 reacties

  • Jacob Aaronson

    5 jaar geleden
    Voor degene die vermoeden dat de Netflix series het goed doen, een eenvoudige google search. Het best bekeken programma op Netflix is The Office, Friends staat op plaats twee. Van de top tien is er één eigen productie op plaats zeven. Ja hun series doen het redelijk en er zijn enkele top series, maar aangekocht materiaal doet het beter. En dat is een gigantisch probleem aangezien die aangekochte shows binnenkort andere oorden opzoeken.
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    @Joris Vanderaert. Niks is gratis. Internet kost geld, een cromecast kost geld en een groot scherm kost veel geld. De bedoeling van streaming is niet goede films of series aanbieden maar de centen uit je zakken slaan. Streaming is niks meer dan een nieuwe schakel in de keten van de entertaining. Vroeger had je enkel bioscoop en tv/radio te betalen.
  • Marcel Roosenboom

    5 jaar geleden
    Disney plus is in NL al online, 1e land ter wereld...
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Youtube op je tv en je weet niet wat eerst bekeken en gratis...je komt veel tijd te kort en steekt geen poot meer uit maar het is wel leerzaam. ;)
  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Ramon, je kan nu de belangrijkste zenders gratis zien, dat is dus niet duurder maar goedkoper. Je hebt alleen internet nodig. Klein bakje of Chromecast en je kan op groot scherm zien.